Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/gosoprem/public_html/prod.php on line 3
Gostinska oprema - Založnik Andrej

PEČ ŽAR OGLJE

Kaj spkoh je žar kopa ?

Žar peč Kopa je peč na pravo oglje. Odlikuje jo majhna poraba oglja, enostavna uporaba in vzdrževanje, nizki stroški obratovanja, eosravnapeka, odlični okusi (hrana stajaokusna in sočna )
Žar pečico enostavno postavite pod kuhinjsko napo , oz. je lahko uporabljate praktično kjer koli saj je žar peč kopa tudi mobilna in zelo varna.

Žar peč je primerna za pečenje mesa ( steaka, piščaneca, krače, rebrc,zrezkov... ),rib, školjk, škampov, zelenjave,
jedi na železno ponev, pečenje krompirja ...

Žar peč KOPA je primerna tudi za zelo drzne in zahtevne kuharje kot enstavne jedi.

Pečenje in okusi so res več kot odlični.

Žar kopa na oglje je vrhunska profesionalna peč primerna za gostinsko uporabo tako majhnih kuhinj kot večjih gostinskih obratov, štantov, kontejnerjv. Paktično je uporabna za vse gostinske kuhinje, saj ne pečete na odprtem ognju, ampak na žaru v zaprti pečici, ki ima svoj dimnik za lovljenje saj in isker.

Varnost :
peč je zelo varna saj ima dimnik, ki lovi iskre in delno tudi saje, da se prej ohladijo in v kolikor pridejo v napo so ohlajene in ni možnostu samoužiga v sami napi.

V pečici KOPA lahko pečete na mreži lito železnih ploščah, ali lito železnih posodah.


Poraba oglja je vsaj 45% manjša kot pri klasičnem ražnju.
Pvprečna poraba oglja pri pečici 400 ( 25kg masa na uro ) je od 3kg do 7 kg Odvisno od kvalitete lesnega oglja. Boljša kot je kvalitea, manjša je poraba.
Delavna temperatura v žar pečici med 250°C do 270°C
V žaru se hitreje peče kot pri klasičnem ražnju.
Peč je dobro izolirana, kar pripomore k varčnosti in boljšim rezultatom pri samem pečenju.

Peč Kopa lahko postavimo na podstavek s kolesi, ali nadgradimo s prostorom za predgretje mesa in pogrevanje hrane
Žar peč kopa se zaradi mobilnosti lahko uporablja SHOW COOKING ali CATERING.


V pečici lahko pečete tudi v lito železnih in keramičnih posodah, večjih ali porcijskih.
Serviranje lito železnih porcijskih posod na lesenih deskah je še posebej primerno za našo podalpsko deželo.

TIPI PEČI :

KOPA PEČ 300
Kapaciteta: 50 obrokov
Delovna temperatura: 250 - 350 °C
Povprečna dnevna poraba oglja: 3 - 6 kg
Dimenzija peči 712x548x500/890
Standardna oprema :
1x rešetka za pečenje kapaciteta: 380 x 570 mm
Rešetka za oglje,
Predal za pepel
Dimnik Nastavek proti iskrenju
Kapa nastavka proti iskrenju
BARVE vrat : rdeča, črna rjava, sijajna kovina & zlato

KOPA PEČ 400
Kapaciteta: 90 obrokov
Delovna temperatura: 50 - 350 °C
Povprečna dnevna poraba oglja 5 - 8 kg
Dimenzija peči 712x697x640/1104
Standardna oprema oprema :
2x rešetka za pečenje kapaciteta: 530 x 570 mm
Rešetka za oglje,
Predal za pepel
Dimnik Nastavek proti iskrenju
Kapa nastavka proti iskrenju
BARVE vrat : rdeča, črna rjava, sijajna kovina & zlato


KOPA PEČ 500
Kapaciteta: 110 obrokov
Delovna temperatura: 50 - 350 °C
Povprečna dnevna poraba oglja 5 - 8 kg
Dimenzija peči 100x697x640/1104
Standardna oprema oprema :

Pošljite povpraševanje, oz željo za predstavitev peči da se dogovorimo o terminu
Mail : zaloznik.andrej@siol.net , ali nas kontaktirajte na Gsm . 041/745466

OGLEJTE SI TUDI NAŠE PREDSTAVITVENE VIDEO POSNETKE !