Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/gosoprem/public_html/prod.php on line 3
Gostinska oprema - Založnik Andrej

žar, pečica, na lesno oglje

Žar, pečica Roaster je odlična kombinacija žara in pečice. Kontrolirano tlenje oglja v notranjosti pečice na žaru preprečuje iztekanje plamena, zato oglje lepo izgoreva in daje odlično temperaturo ki jo regulirate z dotokom zraka.

Trideset letna tradicija in visokokakovostni izolacijski sistem vam omogoča hitro pripravo sočnih jedi z edinstvenim BBQ aroma. Izdelki so končni rezultat visoko tehnološkega procesa z ekonomično rabo energije eleganten dizajn, inox robustno ogrodje,z dvem inox mrežama za pečenje omogoča ustvarjanje presežkov.

Uporabite žar peč v svoji kuhinji in ustvarjajte odlične jedi na enostaven, hiter način in prihranite vaš dragocen čas vsaj 30% hitrejše pečenje kot s konvencionalnimi žari.
V primerjavi z klasičnimi žari na oglje privarčujete do 45% oglja, za to se vam investicija hiro povrne.
Vzdrževanje peči je enostavno in ekonomično.
Jedi so zaradi sevalne temperature ki se po peči enakomerno in hitro porazdeli okusne in sočne in jih da bi bile pečene ni potrebno obračati.
Pečica ima dimnik za lovljenje saj, v kateri se saje ohladijo, za to lahko peč postavite pod klasično napo.
Sevalna temperatura pred vrati pečice je v primerjavi z klasičnimi žari na oglje neizmerno manjša, za to je delo na žaru Roaster nezmerno prijaznejše manj vroče.
Žar Roaster je primeren za pečenje mesa, burgerjev, čevapčičev, pleskavic, rib, školjk, hobotnice, lignjev, jedi na žlico, omak, gratiniranje, zelenjave, dimljenje…

Kuharji ki so delali na žarih Roaster so navdušeni tako z pečico, aroma in okusi. Vedno več kuharjev si želi peči na žar pečici, za to smo vam pripravili posebne dostopne cene peči: Ne zamudite odlične priložnosti.