Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/gosoprem/public_html/ref.php on line 3
Gostinska oprema - Založnik Andrej

GOSTILNA RUTINCA VRTOJBA

ZIMSKA PONUDBA V GOSTILNI RUTINCA -GOVEJI JEZIK Z JURČKI IN POLENTO Lingua di manzo con funghi porcini e polenta -RIČOTA (JEŠPRENJ) S KLOBASO IN TREVIŠKIM RADIČEM Orzo con salsiccia e raddicchio trevigiano ... -MORSKI KROŽNIK (GRATINIRANI KAPESANTI, ŠKAMPA NA ŽARU, FILE ORADE NA PIREJU IZ VRZOTE) Capesante gratinate, scampi alla griglia e filetto di oratasu pure di verza -VEGETARIJANSKI KROŽNIK (POPEČEN MLAD SIR, OCVRTE VRZOTINE SARMICE, RIČOTA Z JURČKI) Formaggio fresco alla griglia, involtini di verza ripiena – fritti e orzo con funghi porcini -RADIČ S FIŽOLOM, KROMPIRJEM IN OCVIRKI Radicchio con fagioli, patate e ciccioli

JAPONSKA RESTAVRACIJA MARU

Japonska restavracija MARU se nahaja v 2 nadstropju Športne hiše Ilirija v Šiški. S svojim ambientom pričara obiskovalcem domačnost in toplino ter skupaj z vzdušjem in odlično gurmansko ponudbo, ki zajema mešanico japonske kuhinje in zdrave hrane, nudi svojevrsten užitek. Japonska restavracija MARU ponuja raznolika dnevna kosila in večerna kulinarična razvajanja. Restavracija sprejme do 140 gostov, od tega 50 na terasi z lepim razgledom. Poleg možnosti za klepet ob kavi, malico med delovnim časom, poslovno kosilo ali romantično večerjo, sprejema tudi rezervacije za zaključene družbe, organizira praznovanja in dogodke večjih razsežnosti. Za tiste, ki se jim vedno tako zelo mudi in nikoli nimajo časa za zdrav obrok, pa je primerna “take away” ponudba.

GOSTILNA IN PIZZERIA ORIGANO

Origano je mnogo več kot le priljubljena začimba ... In Ljubljana je bogatejša za gostinski lokal, ki je mnogo več kot le to. “Origano” je kulinarični center, ki je restavracija, bistro, lounge bar, vrhunska vinoteka, prostor za izobraževanja in razstavo odličnih specialitet iz Slovenije in tujine, zlasti Italije. Nova gostinska pridobitev glavnega mesta je na Vrhovcih, v nekdanji gostilni Jamnik.

The 5 Kitchen & Bar Streliška 22 1000 Ljubljana

The 5 Kitchen & Bar je restavracija ki živi, se prilagaja, ustvarja in pri oblikovanju ponudbe prisluhne preferencam svojih gostov. Pri pripravi jedi se zgledujemo po kulinariki petih različnih kontinentov in težimo k uporabi predvsem lokalno dostopnih sestavin. Ideja je nastala v Dubaju, kjer sva, Sankalp in Nataša, pričela skupno pot. Del vsega, kar sva videla in okusila v tujini, sva želela predstaviti tudi Ljubljani, mestu, ki je obema zelo pri srcu. Pri pripravi ponudbe in jedi sva se zgledovala po kuhinjah in kulinaričnih tradicijah petih kontinentov ter v jedilnik vključila jedi in sestavine, ki so naju navdušile med potovanji.

Kavarna Tiskarna Kavarna · Restavracija z zajtrki in malicami · Restavracija s hitro prehrano

Tiskarna 
za malico Frontman skupine Bigfoot mama Grega Skočir je svojo družinico odpeljal na malico v novoodprto Tiskarno. Potem ko sta s partnerico v vrtcu pobrala otroka, so se skupaj ustavili na odprtju kavarne in Grega je za svojega sinka naročil zdravo jajčno omleto z zelenjavo. Čeprav rockerji po navadi niso ravno vzor zdravega prehranjevanja, si za svojo družino želi le najboljše. »Nikoli si nisem mislil, da bom na kosila, malice in kakšno pivo zavil v tiskarno, zdaj jo imam pa skoraj pod balkonom,« je v šali dejal Grega pred odhodom domov.

Restavracija Pomaranča Ptuj

Pomaranča je nastala iz želje po kvalitetni ponudbi kave, naravnih sokov in ostalih pijač, ki smo jim v zadnjih letih dodali tudi ponudbo hrane. S ponudbo in postrežbo v prijetnem ambientu lokalov Pomaranča želimo zadovoljiti slehernega gosta.

Neo Cafe Center Špar Vič

Obiščite prijeten in prijazen prostor z butično ponudbo priboljškov, v kate- rem lahko prelistate dnevni časopis in spijete omamno dišečo kavo ali čaj. izbirali boste lahko med vrhunsko ekspreso kavo julius meinl in bio organik kavo, za vse, ki niste kofeinski navdušenci, pa bo na voljo še sadno-žitna kava. vsak dan se boste poleg klasične barske ponudbe lahko razveselili še sveže pripravljenih naravnih sokov.

Dolinar Krainer Gostilna Kosobrin kranjska Gora


Kmečki turizem posestvoTrnulja

Ekološka kmetija se nahaja na Ljubljanskem barju v Črni vasi 265 Ljubljana . Ekološka kmetija posestvo Trnulja je usmerjena v pridelavo oljnic in žit ter njihovo predelavo v ekološka olja, namaze, navadne in polnozrnate moke. Na kmetiji imajo svoje domovanje tudi številne živali – konji, koze, osli, race, kokoši, mačke, pes... V želji deliti z vami najino naklonjenost sreči in zdravju pa so na posestvu nastali tudi ekološka izletniška turistična kmetija, apartmaji za nastanitev gostov ter prodajni prostor z ekološkimi živili z lastnega posestva in okoliških kmetij.

Kitajska restavracija Deng Cheng Peruzzijeva 3a,Ljubljana


ŽAR PEČICA NA OGLJE -Kopa

ŽAR PEČ NA OGLJE - PRIMERNA ZA PEČENJE : -Mesa ( steak, piščanec, krače, rebrca,zrezkov... ) -Morskih rib, postrvi, školjk, škampov ... -Zelenjave -Jedi na železno ponev -Pečenje krompirja ... - peč lahko postavite pod pod kuhinjsko napo v prikolici, kuhinji, šanku ,... - zelo majhna poraba oglja vsaj 45% manj kot pri klasičnem ražnju -hitrejše pečenje kot pri klasičnem ražnju -peč je zelo dobro izolirana in ne oddaja odvečne toplote v prostor -nameščen dimnik za lovljenje isker -peč zelo malo dimi Možnost postavitve peči na podstavek s kolesi za SHOW COOKING ali CATERING

ŽAR PEČICA KOPA NA NOVOLETNEM SEJMU 2014

Okusne jedi iz ŽAR PEČICE KOPA nastajajo tudi na novoletnem sejmu. Stojnica Slamič vam nudi odlično kuhano vino in slastne jedi iz žar pečice. Ne zamudite okusnih jedi iz žara ( rebrca, perutničke, klobase, burgerji... )

PUJS d.o.o. 5 - 6

Odlični odojek, ribe, pizze in ostale specialitete, v lepem romantičnem ambijentu.

CAPRA sredozemska restavracija in kavarna Koper

Čudovit ambient in top hrana. odlični kuharji vam me ostalo ponudbo pripravijo tudi hrano it top pečice na pravo oglje...

STARA KAŠČA VRHNIKA

STARA KAŠČA NA VRHNIKI JE GOSTILNICA ZELO PRIJETNEGA AMBIENTA KJER BOSTE UŽIVALI V JEDEH IZ KRUŠNE PEČI, IZPOD PEKE, JEDI IZ ŽARA NA OGLJE, PIZZE, MALIE IN OSTALIH OKUSNO PRIPRAVLJENIH JEDI.

BISTRO SLATINSKI GAJ -HRVAŠKA

Bistro Slatinski gaj nudi odlično hrano. Trudijo se, pridelano hrano iz domačega okolja uporabiti v svoji kuhinji. Imajo svoje lastno vino in rakijo ( Vinska kelt: vinotoč Coha ) Kak tu zagorci vele: Najlepše je biti u zagorskoj kleti s pajdašima starim i zimi i ljeti ...

DOBRODELNA AKCIJA ZPM - Ankatran2015


Restavracija CUBIS

Odlična retavracija z lepim ambientom. Odlični burgerji, steak, malice... Kadar se peljete na Gorenjsko se ustavite v restavraciji Cubis! Ne bo vam žal.

LEK

Po naročilu razvijemo in izdelujemo razne inox izdelke.

GOSTILNA VEDUTA BERNARDIN

Kuhinja gostilne Vedua vam nudi pestro izbiro mesnih specialitet z žara pripravljene v pečici na pravo lesno oglje, ribje jedi, buteljčna in odprta vina vse to pa v ambientu, ki nam ga zavida tudi najbolj prestižna restavracija v Portorožu. Okusna hrana prekrasen ambient s pogledmo na piranski zaliv nato pa umirjen sprehod ob obali, ali kopanje je odličen razlog za obisk gostilne Veduta.

VEDUTA PORTOROŽ

Odlična hrana in ambient. Hrana nastaja tudi v pečici KOPA. Poleti se peče tudi na terasi. Vredno ogleda in vredno poskusiti hrano, saj je zares okusna.

HOOD BURGER

IZDELAVA IDEJNE RISBE IN OPREMA

RESTAVRACIJA SANTA LUCIJA -Portorož

Restavracija Santa Lucija( ribe...), zraven restavracija z Istersko hrano( steaki ... )

FAKULTETA ZA FIZIKO IN MATEMATIKO

Parno konvekcijska peč z napo !

BIFE , VINA ŠUKLJE , Breg Ljubljana


GOSTILNA KROPA


LOVSKA KOČA BLED


Austria Klagenfurt

Kuhinja iin pizza izdaja Austrija

Brezje gostilna Adrijan

Brezje gostilna Adrijan obnova Šanka, kuhinje in pomivalnice

KOTO RAZDELILNICAPOMIVALNICA


GOSTINSKO TURISTIČNA ŠOLA