O podjetju

Dobrodošli na naši strani o gostinski opremi! Smo podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelave, prodaje in svetovanja za inox gostinsko opremo ter drobni inventar. Naše poslanstvo je zagotoviti kakovostne, zanesljive in prilagojene rešitve za vsako stranko, ne glede na njihove potrebe in želje.
Zakaj izbrati nas?
 
Naše znanje in izkušnje na področju gostinske tehnike nam omogočajo, da vam ponudimo celovite storitve, ki vključujejo oblikovanje, izdelavo, svetovanje, izris, izdelavo tehnologije kuhinj, izdelavo mikrolokacij priklopov, montažo in servisiranje. Naša inox oprema je izdelana po meri in prilagojena vašim potrebam ter HACCP sistemu zagotavljanja in nadziranja čistih in nečistih poti ter odpravljanju kritičnih točk.
 
Poleg tega lahko pri nas najdete tudi vse ostale aparate, potrebne za delovanje kavarn, pekarn, barov, restavracij, gostiln, hotelov, menz, mesarij, šol, vrtcev in še več.
Naša ponudba
 
Na naši spletni strani si lahko ogledate široko paleto proizvodov, ki vključujejo najnovejše novosti, akcijske ponudbe, reference ter rabljeno opremo. Ena izmed naših najnovejših pridobitev je žar pečica KOPA, ki se ponaša z majhno porabo oglja, hitrejšim pečenjem kot pri klasičnem ražnju in možnostjo postavitve pod kuhinjsko napo. Peč je primerna za vse vrste kuhinj in vse vrste hrane, kar zagotavlja sočne in okusne rezultate.
Kontaktirajte nas
 
Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na naslov zaloznik.andrej@siol.net ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041/745 466. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali glede vaših potreb in želja.
Aktivnosti in dogodki
 
Na naši spletni strani lahko spremljate tudi aktualne akcije in video posnetke, ki vam bodo omogočili vpogled v delovanje naše opreme in procesov. Ne zamudite priložnosti, da se prepričate o kakovosti naših storitev in opreme.

Smo zanesljiv in strokoven partner na področkju gostinske opreme, ki vam lahko ponudi celovite rešitve, prilagojene vašim potrebam. Z našo pomočjo lahko vaš gostinski objekt zasije v najlepši luči, saj vam zagotavljamo opremo, ki je kakovostna, funkcionalna in estetsko dovršena. Naše zadovoljne stranke so naša najboljša referenca, zato vas vabimo, da se pridružite množici naših uspešnih partnerjev in skupaj z nami zgradite svojo uspešno zgodbo.

Hvala, ker ste obiskali našo stran. Upamo, da vam bomo lahko kmalu pomagali pri uresničevanju vaših gostinskih ciljev.