SERVIS

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da vaša gostinska oprema deluje brezhibno in zanesljivo, saj to neposredno vpliva na uspešnost vašega poslovanja. Zato ponujamo celovite servisne storitve, ki vključujejo redno vzdrževanje, popravila in hitro odzivnost v primeru nepredvidenih okvar.

Naše storitve servisa gostinske opreme zajemajo naslednje vidike:

  1. Redno vzdrževanje: Ponujamo redne preglede in vzdrževanje vaše gostinske opreme, da zagotovimo njeno brezhibno delovanje in preprečimo morebitne težave. To vključuje čiščenje, mazanje in pregled ključnih komponent, kot so motorji, črpalke, grelni elementi in ventilatorji.

  2. Popravila: Če pride do okvare vaše gostinske opreme, se lahko zanesete na našo ekipo strokovnjakov, ki bodo hitro in učinkovito odpravili težavo. Uporabljamo najkakovostnejše nadomestne dele in se trudimo, da popravila opravimo v najkrajšem možnem času, da zmanjšamo vpliv na vaše poslovanje.

  3. Nadgradnje in posodobitve: Sčasoma se lahko pojavi potreba po nadgradnji ali posodobitvi vaše gostinske opreme, da bi zagotovili boljše delovanje, energetsko učinkovitost ali skladnost z novimi predpisi. Naša ekipa vam lahko svetuje o najboljših možnostih za vašo opremo in opravi potrebne spremembe.

  4. Usposabljanje osebja: Da bi zagotovili, da vaša gostinska oprema deluje na najvišji ravni učinkovitosti, je pomembno, da je vaše osebje dobro seznanjeno z njenim delovanjem in vzdrževanjem. Ponujamo usposabljanje za vaše zaposlene, ki zajema osnovno uporabo opreme, čiščenje in vzdrževanje ter odpravljanje manjših težav.

  5. Podpora strankam: Naše stranke so naša največja prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za pomoč, nasvete in podporo. Ne glede na to, ali potrebujete informacije o naših storitvah, pomoč pri odpravljanju težav ali nasvete glede vzdrževanja, smo vam na voljo, da vam pomagamo.

  6. Garancija in zanesljivost: Vsi naši izdelki in storitve so podprti z našo garancijo kakovosti in zanesljiv